Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Aanpassing Ketelhuis Universiteit Utrecht

Bron: itn.nl 16 april, 08:30
Aanpassing Ketelhuis Universiteit Utrecht
Michiel1972 / CC BY-SA Wikimedia Commons

Nu alle scholen en universiteiten gesloten zijn hebben wij de mogelijkheid om werk naar voren te schuiven. Zo is ITN Installatietechniek bijna klaar met de aanpassing van de elektrische energievoorziening voor het ketelhuis op de universiteit in Utrecht.

Doel van de nieuwe voedingskabel is om ervoor te zorgen dat ketelhuis, ook bij maximale E-belasting, zonder uitval van de netstroom voorziening kan blijven draaien.

In de afgelopen maanden zijn de monteurs vna ITN Installatietechniek druk bezig geweest. Zo is  transformator geplaatst, aangesloten en in bedrijf genomen. Hierbij is het één en ander omgeschakeld vanaf de transformator naar de nieuwe voeding.

Momenteel zijn zij bezig met het afkoppelen van de oude noodstroomaggregaat (NSA) van de warmtekrachtcentrale (WKC). De oude noodstroomaggegraat wordt aangesloten op de nieuwe kast in het ketelhuis.

Om volgende week te kunnen opleveren, moeten we alleen de kasten nog aan het gebouwbeheersysteem koppelen.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…