Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Coronavirus

Techniek Nederland deelt Corona-calculator steunmaatregelen

Bron: www.technieknederland.nl 16-04-2020, 08:15
Techniek Nederland deelt Corona-calculator steunmaatregelen
Photo by StellrWeb on Unsplash
Techniek Nederland deelde onlangs de corona-calculator, deze laat direct zien welke maatregelen voor u bedoeld zijn. De corona-calculator is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland en geeft ook een beeld van de effecten die bijvoorbeeld werktijdverkorting, extra ondersteuning voor zzp’ers of uitstel van belastingbetaling hebben op uw financiële positie.

Ondersteuning in onzekere tijden

Heeft u te maken met een forse omzetdaling, uitstel van projecten of late betaling van facturen? In veel gevallen kunt u dan een beroep doen op het noodpakket van de overheid. Met de corona-calculator vindt u snel uw weg door de steunmaatregelen.

Alle maatregelen op een rij

De corona-calculator zet alle steunmaatregelen overzichtelijk op een rij. U ziet snel op welke regelingen u een beroep kunt doen; van tegemoetkomingen en kredietmogelijkheden tot belastinguitstel. De calculator geeft op basis van uw bedrijfsgegevens meteen een indicatie van uw liquiditeitspositie in de komende periode.

Persoonlijk dashboard

Na het invullen van uw bedrijfsgegevens ziet u alle uitkomsten in één overzichtelijk dashboard. Wilt u gebruik maken van een van de regelingen? Het dashboard leidt u rechtstreeks naar het aanvraagformulier. In het dashboard vindt u ook een overzicht met veelgestelde vragen.

De corona-calculator blijft actueel

De overheidsregelingen kunnen de komende tijd veranderen. De veranderingen worden zo snel mogelijk verwerkt in de corona-calculator. U krijgt dus altijd een berekening op basis van de laatste stand van zaken.

Direct naar corona-calculator (website mogelijk overbelast)

Bericht over corona-calculator op website VNO-NCW

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…