Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

Verduurzaming 72 woningen Middelweg Zwolle

Bron: www.hulstflier.nl 16-04-2020, 10:00
Verduurzaming 72 woningen Middelweg Zwolle
Photo by Victor Garcia on Unsplash

HulstFlier verzorgt In opdracht van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties bij de verduurzaming en modernisering van 60 appartementen en een 12-tal garageboxen aan de Middelweg in Zwolle. Een duurzaam en deels circulair moderniseringsproject.

Aangebracht worden o.a. nieuwe vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie. Samen met de schilisolatie en goede beglazing voldoen deze woningen met een warmtevraag van maximaal 50 kWh aan de nieuwe BENG-eisen. Zo zijn deze woningen bijna energieneutraal.

Werkzaamheden zijn o.a.:  het aanbrengen van de  riolering, de hwa, de water installaties incl. warmtepomp boiler, de sanitaire installaties, de verwarming installaties (vloerverwarming), de mechanische ventilatie installaties (WTW) en de elektrotechnische installaties.

Meer over deze onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HulstFlier

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn…