Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Afbouw Wageningen University & Research Ultra Plus II

Bron: itn.nl 26 mei, 13:08
Afbouw Wageningen University & Research Ultra Plus II
Beeld: ITN Installatietechniek

De nieuwbouw van het gebouw Plus Ultra II op de campus van Wageningen University & Research krijgt steeds meer vorm. ITN Installatietechniek werkt sinds kort mee met de afbouwfase van het bedrijfsverzamelgebouw. ITN zal zich met name gaan richten op de technische installaties in de kantoren op de begane vloer.

Plus Ultra II faciliteert onderzoek rond de thema’s voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid. Iedere onderneming kan haar onderzoeksruimte zelf naar wens indelen. Plus Ultra II biedt ruimte voor open en gesloten kantoren, diverse laboratoria, pilot plants en overige onderzoeksruimten. Daarnaast zijn er gedeelde faciliteiten, zoals vergaderruimten, informele zithoeken, sanitaire voorzieningen en koffievoorzieningen.

ITN verwacht medio september te kunnen opleveren.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…