Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Wet- en regelgeving

Giesbers InstallatieGroep gaat aan de slag met de nieuwe Gasketelwet

Bron: www.giesbers.com 05-06-2020, 09:15
Giesbers InstallatieGroep gaat aan de slag met de nieuwe Gasketelwet
Beeld: Giesbers Installatiegroep

Per 1 juni 2020 treedt de nieuwe Gasketelwet in werking. Vanaf dat moment hebben alle monteurs werkzaam aan gasverbrandingsinstallaties 1,5 jaar de tijd om een verplichte CO-certificering, ook wel het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide genoemd, te behalen.

Giesbers InstallatieGroep vindt het belangrijk dat de medewerkers zo snel mogelijk in het bezit zijn van het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide. Daarom hebben op 9 mei 2020 de eerste 14 deelnemers deelgenomen aan de online training van het ROVC en het theorie examen gemaakt. Naast het theorie examen vindt er ook een praktijkexamen plaats. Na het behalen van beide onderdelen krijgt de medewerker het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide. Een bevestiging dat de medewerkers van Giesbers vakbekwaam zijn en veilig werken.

De tweede ploeg deelnemers staat gepland voor september 2020. Daarmee hoopt Giesbers voor het eind van het jaar dat alle medewerkers die aan een gasverbrandingsinstallatie werken, in bezit zijn van het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Giesbers Installatiegroep

Giesbers InstallatieGroep creĆ«ert als totaal W-installateur blijvend comfort door anders te denken en te doen. We realiseren de droom van de eindgebruiker, gedacht vanuit zijn wensen en behoeften, geproduceerd vanuit innovatie. We zetten die stap extra, altijd. Onze professionaliteit en…