Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

ITN: Upgrade ROC Rijn IJssel college

Bron: itn.nl 22-06-2020, 14:02
ITN: Upgrade ROC Rijn IJssel college
Beeld: ITN Installatietechniek

​Sinds deze week is ITN Installatietechniek gestart met de upgrade van het Rijn IJssel College in Arnhem aan de Kronenburgsingel.

Op deze locatie bevinden zich de opleidingen voor Zorg & Welzijn. Op dit moment biedt de plek aan circa 1.400 studenten en dit zullen er op termijn ruim 2.000 zijn. De totale omvang van het gebouw is ca. 7.600 m² BVO.

De upgrade omvat het gedeeltelijk opnieuw indelen van het pand. De individuele kantoorruimte worden opgeheven en geclusterd in een centrale werkplekomgeving. Gangen, enkele lokalen, spreekkamers en andersoortige ruimten worden opengebroken waardoor er meer openheid en transparantie in het gebouw ontstaat en er zelfstudie plekken ontstaan en er tevens ruimte wordt geboden aan het Rijk Onderwijs van Rijn IJssel.

Naast deze ruimtelijke ingrepen wenst Rijn IJssel het gebouw ook te verduurzamen en installatietechnisch te verbeteren door onder meer het dak beter te isoleren, zonnepanelen te plaatsen, LED verlichting aan te brengen en de luchtbehandeling (deels) te vernieuwen.

ITN zal zowel de werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties op zich nemen. Wederom een mooie opdracht die ITN samen met de andere betrokken partijen gaat maken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…