Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

TTG: Werkzaamheden Paalberweg 2-4 Amsterdam

Bron: totaaltechniekgroep.nl 22-06-2020, 14:44
TTG: Werkzaamheden Paalberweg 2-4 Amsterdam
Beeld: TTG

Momenteel is de Totaal Techniek Groep (TTG) bezig met een renovatie aan de Paalbergweg 2-4 te Amsterdam in opdracht van DutchRE. Tegelijkertijd verlagen zij het energielabel van G naar A.

Energielabel G naar A

Om dit te realiseren is onder meer het gehele pand voorzien van nieuwe wandgoten en energiezuinige led verlichting inclusief daglichtregeling die wordt geschakeld middels bewegingsmelders. Voor de warmteopwekking is een gasabsorptiewarmtepomp bijgeplaatst. Bestaande luchtbehandelingskasten zijn voorzien van EC motoren die modulerend kunnen worden aangestuurd. Tevens zijn in deze drie kasten twincoil warmteterugwinningsbatterijen geplaatst en is de stoombevochtiging verwijderd.

Het volledige gebouw is voorzien van een nieuw 4-pijps leidingsysteem ten behoeve van koeling en verwarming door fancoil-units. De bestaande wandinductie units zijn komen te vervallen. De complete regeltechniek is vervangen door HCS-regeltechniek. Hiermee zijn alle fancoil-units apart regelbaar.

Alle luchtkanalen zijn vervangen. Voor het nieuw gebouwde atrium is een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst en is er vloerverwarming gelegd. Voor de nieuwe keuken is een geurfilterkast met actieve koolfilters geplaatst die de afzuiging verzorgd en geuren uit de afgezogen lucht filtert voordat het naar buiten wordt geblazen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Totaal Techniek Groep

De Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Totaal Techniek Groep is een…