Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

ITN Installatietechniek: Rijn IJssel Arnhem

Bron: itn.nl 16-07-2020, 13:49
ITN Installatietechniek: Rijn IJssel Arnhem
Beeld: ITN Installatietechniek

Naast het renovatieproject op het ROC Rijn IJssel aan de Kronenburgsingel wordt ITN ook met hun monteurs vertegenwoordigd op de locatie van ROC Rijn IJssel aan de Beukenlaan in Arnhem.

Op de Beukenlaan verzorgt men onderwijs aan studenten van het CIOS Arnhem en van de Veiligheidsopleidingen. De onderwijsorganisatie is gestart met de uitvoering van een grootschalig masterplan waarbij de realisatie van toekomstgerichte duurzame huisvesting met ruimte voor onderwijsvernieuwing, inspirerende leeromgevingen en herkenbare scholen, de inzet is. De opgave is zowel functionele als (klimaat)technische gebouwaanpassingen.

​ITN verzorgt tijdens dit project de technische installaties. Op dit moment zijn zij bezig met het monteren van de nieuwe luchtkanalen met variabel volume regelaars aan de voorzijde van het gebouw voor fase 1. Ook zijn zij gestart met de bekabeling voor de VAV ruimteregelingen. ITN verwacht in medio week 34, fase 1, te kunnen opleveren voor het nieuwe schooljaar.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…