Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Inkoopplanning RVB: weten dat er een aanbesteding aankomt

13 augustus, 10:11
Inkoopplanning RVB: weten dat er een aanbesteding aankomt
Mede dankzij de inzet van Techniek Nederland pakt het Rijksvastgoedbedrijf een voortrekkersrol bij het laten doorgaan van werkzaamheden en aanbestedingen tijdens de coronacrisis. Voor marktpartijen, zoals installatiebedrijven, is het belangrijk om te weten welke mogelijke opdrachten eraan komen, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden. Het RVB publiceert daarom een geactualiseerde inkoopplanning.

Het Rijksvastgoedbedrijf wil de markt informeren over verwachte aanbestedingen. Dit doet het Rijksvastgoedbedrijf met de inkoopplanning waarin te lezen valt welke aanbestedingen de komende periode gepland zijn en waar en hoe groot de werkzaamheden bij benadering zijn.

Meer informatie op de website van het RVB.

De meest recente versie van de inkoopplanning is te downloaden via de website van het RVB.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…