Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Aanbestedingen

Start bouwwerkzaamheden Squall International B.V. te Hapert

Bron: ltcc.nl 27-08-2020, 14:35
Start bouwwerkzaamheden Squall International B.V. te Hapert
Beeld: LTC&C

Squall International B.V. verdubbelt haar pand op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. Het bedrijf heeft hiervoor de naastgelegen kavel van 6.800 m2 gekocht. Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de ontwerp, engineering en definitieve tekeningen voor zowel de E- als de W-installaties alsmede verduurzamingsvoorzieningen (energieterugwinning) en installaties ten behoeve van de processen. Tevens heeft LTC&C de inschrijvingen van alle installateurs ontvangen en worden deze momenteel beoordeeld en adviseert het installatiemanagement de opdrachtgever hierin, waarna het definitieve bouwteam samengesteld wordt.

Ondertussen gaan de voorbereidingen voor de bouw gewoon door en is er al gestart met het grondwerk, zodat hierna snel doorgepakt kan worden aangezien het pand begin 2019 sleutelklaar opgeleverd dient worden.

De uitbreiding wordt gebouwd door Moeskops Bouwbedrijf uit Bergeijk en is ontworpen door architect Joost van der Sande. LTC&C installatiemanagement bv zal de advies-, engineerings- en begeleidingswerkzaamheden voor de gehele installatietechnische onderdelen voor haar rekening nemen. Uiteraard zal er extra aandacht besteed worden aan de duurzaamheid van de installaties.

De mate van samenwerking tussen verschillende disciplines binnen de zorg neemt toe. Er zijn verschillende bewegingen binnen en rondom(…)

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

LTC&C

LTC&C installatiemanagement is een fris – hedendaags – no nonsens bureau, met veel ervaring binnen de advies- en installatiebranche, die u op een heldere en zakelijke wijze kan adviseren en bijstaan.¬†Wij zijn, naast functioneel technisch advies, sterk gericht op het…