Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Fusies & Overnames

Fusie Breman Woningbeheer Zuid mijlpaal

Bron: www.breman.nl 07-09-2020, 13:28
Fusie Breman Woningbeheer Zuid mijlpaal
Beeld: Breman

Vandaag is het dan zo ver: de fusie naar één krachtig Woningbeheer bedrijf in het zuiden. “We zijn trots!”, zo klinkt het vanuit Weert. Want hoewel de term Breman Woningbeheer Zuid intern er al zo ingebakken zit, dat je bijna niet beter weet, officieel is de fusie pas vandaag. Dat neemt niet weg dat er in het afgelopen jaar keihard is gewerkt om Breman Service Weert, Breman Woningbeheer Brabant, Breman Geelen en Breman Dakdekkers Limburg om te vormen tot één krachtig woningbeheer bedrijf met als naam Breman Woningbeheer Zuid.

“Deze fusie biedt ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan een sterk regiobedrijf dat kansen biedt voor haar medewerkers, een aantrekkelijke partner is voor opdrachtgevers vanwege haar brede palet aan diensten en bovendien zijn we dan een partij van omvang zodat we ook aan grotere tenders kunnen meedoen. Ook biedt de fusie de mogelijkheid om versneld door te pakken op het gebied van de energietransitie, digitalisering etc. Kortom, naar ons idee kent de fusie alleen maar winnaars”, zo vertelt directeur dr.ing. Marcel Noordhuis. Volgende week meer hierover!

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.
Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd…