Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Aanbestedingen

Techniek Nederland kiest Mansveld Audio Video Controls voor av middelen in nieuwbouw

Bron: www.mansveld.nl 07-09-2020, 13:59
Techniek Nederland kiest Mansveld Audio Video Controls voor av middelen in nieuwbouw
Beeld: Mansveld

Na een offertetraject met meerdere partijen gunde Techniek Nederland de opdracht voor het maken van alle audiovisuele toepassingen in hun nieuwbouw in Woerden aan Mansveld Audio Video Controls. Bij deze keuze heeft naast prijs ook de persoonlijke presentatie van het voorstel een grote rol gespeeld. Op dit moment zijn de werkzaamheden in volle gang.

Slimme toepassing van techniek

Als ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel staat Techniek Nederland voor technische ontwikkelingen die praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant zijn. Daarom is het ook belangrijk dat de nieuwbouw deze technische ontwikkelingen weerspiegelt.

Mansveld Audio Video Controls realiseert room booking systemen en digital signage oplossingen in de overlegruimtes, kantoortuinen en ontvangstruimte. Daarnaast worden de overlegruimtes voorzien van (interactieve) presentatieschermen, audio en video communicatiesystemen.

Jessy de Bruijn, technisch commercieel adviseur bij Mansveld Audio Video Controls: “Na het verlossende telefoontje dat wij de audiovisuele inrichting mogen verzorgen, kijken we nu erg uit naar de samenwerking met DZAP en Techniek Nederland. Zo komen verschillende disciplines samen tot een makkelijk te beheren geheel. Met oplossingen als ruimte reservering, digitale communicatie en diverse presentatie middelen zorgen wij ervoor dat het nieuwe kantoor van Techniek Nederland ook op dit vlak helemaal up to date is. Dank voor de opdracht, wij gaan er iets moois van maken.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Mansveld Projecten & Services B.V.

Binnen Mansveld Projecten & Services B.V. is in ruim 300 medewerkers de kennis en expertise van 55 jaar vakmanschap gevangen, Mansveld zorgt voor oplossingen op maat in elektrotechniek en communicatietechniek. Deze oplossingen bestaan uit een integratie en bundeling van specialismen. In samenwerking…