Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

Dijkink Beveiliging Rijssen is een erkend branddetectiebedrijf

Bron: www.vanlosser.nl 11 september, 10:32
Dijkink Beveiliging Rijssen is een erkend branddetectiebedrijf
Beeld: Van Losser

In opdracht van Farmfood te Nijverdal is onze vestiging Dijkink Beveiliging Rijssen bezig om de niet automatische brandmeldinstallatie om te bouwen naar een brandmeldinstallatie met een omvang van volledige bewaking. Dit houdt in dat het volledige pand voorzien wordt van optische dan wel thermische detectie.

Voor wat betreft de opslaghal hebben we gekozen voor de nieuwste bewaking met intelligente Firebeams die zich automatisch (softwarematig) controleren en aansturen zodat ze zichzelf tot op 1/40 graad nauwkeurig kunnen richten. Hierdoor is het signaal altijd optimaal en worden nodeloze alarmen tot een minimum beperkt.

Omdat de Van Losser Installatiegroep een gecertificeerd erkend branddetectiebedrijf is kunnen ze het volledige project binnen de organisatie uitvoeren (van ontwerp, PvE opstellen, installatie tot oplevering en onderhoud). Uiteraard zal de brandmeldinstallatie door Van Losser worden opgeleverd met een productcertificaat.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Van Losser installatiegroep

Van losser installatiegroep is uw specialist in alle facetten van de installatietechniek. In 1971 gestart als eenmansbedrijf in Rijssen, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 400 medewerkers, 10 vestigingen enĀ 5 servicebedrijven, verspreid over heel Nederland.
De van Losser Installatiegroep…