Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Projecten

Totaal Techniek Groep: Paalbergweg 1-3

Bron: totaaltechniekgroep.nl 15-09-2020, 13:37
Totaal Techniek Groep: Paalbergweg 1-3
Beeld: Totaal Techniek Groep

Op korte termijn vangt de Totaal Techniek Groep (TTG) aan met de complete renovatie van 7500 m2 kantoorgebouw op de Paalbergweg 1-3 te Amsterdam. Het kantoorgebouw wordt uitgebreid met een prachtige nieuwe entree.

TTG gaat in opdracht van DutchRE Investment Management in bouwteam alle technische installaties vernieuwen. Het gebouw zal hierdoor voldoen aan de eisen van energielabel A+ en klimaatklasse A. Met deze renovatie en de uitbreiding van de entree wordt het kantoorgebouw klaar gemaakt om te verhuren.

Onder andere met het aanbrengen van de metalen actieve klimaatplafonds (4-pijps) zal koeling en verwarming van de kantoren gerealiseerd worden. De ventilatie installatie van het gebouw wordt geheel uitgevoerd zonder recirculatie. Toevoer en ook de afvoerlucht vindt per stramien plaats. De regeltechnische installatie zal worden vervangen voor een modern web-based regelsysteem, tevens zullen de naregelingen via een buskabel aangesloten worden op het hoofdregelsysteem.

Het gehele kantoor wordt voorzien van nieuwe LED verlichting met bijbehorende aanwezigheidsschakeling.

In het kader van COVID 19 zullen alle hoofdingangen voorzien worden van automatische deuren met detectie, tevens worden boven de toiletten rode lampen geplaatst die gaan branden indien een toiletruimte in gebruik is en wordt er gebruik gemaakt van schopschakelaars.

Door het plaatsen van een nieuwe trafo en HKL zal het gebouw voldoende vermogen krijgen om een gewenste uitbreiding in de laadpalen aan te kunnen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Totaal Techniek Groep

De Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Totaal Techniek Groep is een…