Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Energie

Is uw gebouw klaar voor de toekomst?

16-09-2020, 14:20
Is uw gebouw klaar voor de toekomst?
Beeld: Homij

Vanaf 2023 moeten kantoorgebouwen beschikken over minimaal energielabel C. Anders mag het gebouw niet meer gebruikt worden. Is uw gebouw al klaar voor de toekomst? Met de HOMIJ labelchecker weet u binnen 7 seconden welk energielabel uw gebouw op dit moment heeft. U hoeft alleen de postcode en het huisnummer in te voeren. Check het hier!

Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig het gebouw is en welke energiebesparende maatregelen passen bij het gebouw. Het is ingedeeld in klasse G t/m A, waarbij G staat voor een energetisch onzuinig gebouw en A voor een energiezuinig gebouw. Installatietechniek speelt een grote rol bij de bepaling van het energielabel. Daarom helpt HOMIJ u graag. Onze eigen EP-U adviseurs geven maatwerkadvies en stellen energielabels op.

Deel dit artikel

Onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HOMIJ Technische Installaties

De activiteiten van HOMIJ Technische installaties B.V. zijn onderverdeeld in Projecten (nieuwbouw en renovatie) en Beheer & Onderhoud. Elke vestiging biedt het complete pakket van diensten en services. Dat betekent voor u: één loket voor zowel ontwerp, bouw als beheer. Vestiging…