Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Projecten

ITN: Afbouwfase de Rooyse Wissel 

Bron: itn.nl 16 september, 14:18
ITN: Afbouwfase de Rooyse Wissel 
Beeld: ITN

Inmiddels is de afbouwfase van het nieuwe gebouw van forensisch psychiatrisch centrum de Rooyse Wissel in Oostrum in volle gang. De afgelopen periode is er veel werk verzet om dit te bewerkstelligen.

Zo is de nieuwe hoofdverdeelkast aangesloten en geeft deze spanning aan de warmtepompen. Hiernaast leveren de warmtepompen warmte voor het opstookprotocol van de vloeren die zijn voorzien van vloerverwarming. Verder zijn de CV en GKW- installaties ook bijna gereed.

Op dit moment wordt de meet- en regelbekabeling aangebracht en aangesloten op de regelkasten. Verder is ITN druk bezig met het monteren van de roosters en de sanitaire installaties worden verder afgemonteerd.  Tevens worden de onderverdeelkasten aangesloten en wordt er een start gemaakt met de brandmeldinstallatie.

​De aankomende weken staan verder in het teken om de laatste bekabelingen voor de deurbeveiliging aan te brengen en zullen de kasten worden aangesloten. Heras start in week 39 met de inrichting van de MER ruimte en daarna zullen de camerasystemen aangebracht worden.

Vanaf week 40 verwachten wij te kunnen beginnen met de afmontage van de data/WCD’s en verlichtingsinstallaties in de cellencomplexen.

De opleverdatum komt steeds dichterbij en gaat ITN toewerken naar de opening die vermoedelijk in oktober zal plaatsvinden.

Deel dit artikel

Onderwerpen

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Groep B.V.

ITN Groep B.V. is gespecialiseerd in elektrotechniek, klimaat en sanitair, agrotechniek, domotica en beveiliging. We richten ons op projecten in en rond Zeeland. Met onze toekomstbestendige systemen en de kennis van onze medewerkers ontzorgen wij u van A tot Z.…