Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Paree Project van de maand september: Ter Weel Krabbendijke

Bron: www.paree.nl 18-09-2020, 10:26
Paree Project van de maand september: Ter Weel Krabbendijke
Beeld: Paree B.V.

Zorggroep Ter Weel in Krabbendijke wordt verbouwd. Sinds kort is het deel van de verbouw waarin Ter Weel haar zorg gaat verlenen bouwkundig opgeleverd. De nieuwbouw wordt eind 2020 opgeleverd.

Voorheen beschikte Ter Weel over 84 appartementen. De nieuwbouw zal ruimte geven aan 34 appartementen; functioneel vorm gegeven en voorzien van alle hedendaagse gemakken.

In het bestaande deel is het zorghotel voor tijdelijke opvang met in totaal 15 kamers gerealiseerd. Met daarnaast extra huiskamers voor de dagopvang.
Door de realisatie van een multifunctionele zaal, een fitnessruimte, een bibliotheek en een restaurant is het zorgcentrum nu een mooie ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Rondom het zorgcentrum maken 50 bestaande woningen van Beveland Wonen plaats voor 27 levensloopbestendige huizen. De wijk is enthousiast over de plannen van Beveland Wonen, Zorggroep Ter Weel en Gemeente Reimerswaal.

Werkzaamheden Paree

Paree heeft verschillende werkzaamheden verricht in de verbouw. Zo heeft de installateur o.a. de gehele elektrotechnische installatie en de verdelers vernieuwd, een nieuwe data-installatie en zorgoproepsysteem en de brandmeldinstallatie gerealiseerd. In de nieuwbouw gaat Paree de data-, zorgoproep-, wifi- en brandmeldinstallatie leveren en monteren.

Paree zegt graag mee te werken aan dit mooie project. Wat zal de zorg hier goed tot zijn recht komen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Paree B.V. Elektro-Telecom

Paree B.V. Elektro-Telecom adviseert, assembleert, programmeert, installeert en onderhoudt totaalinstallaties voor Elektro-Industrie, Telecom & Utiliteit. Paree beheerst alle belangrijke specialismen, van industriĆ«le automatisering tot en met het brede spectrum van gebouw- en werkplekautomatisering. Uw project wordt gedragen door vakmensen, elk…