Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Techniek

BrainCreators en SPIE gaan samenwerking aan om intelligente automatisering toegankelijk te maken

Bron: www.spie-nl.com 12-10-2020, 10:30
BrainCreators en SPIE gaan samenwerking aan om intelligente automatisering toegankelijk te maken
Beeld: SPIE

BrainCreators, de specialist in het toepassen van intelligente automatisering, en SPIE gaan een samenwerkingsverband aan om efficiëntere processen te ontwikkelen voor de vastgoed-, infrastructuur- en industriële sector. Dankzij de samenwerking kan SPIE haar domeinkennis op het gebied van vastgoed-, infrastructuur- en industrie gaan vastleggen in het BrainMatter platform. Dit stelt de klanten van SPIE in staat om de opgebouwde ervaring van SPIE toe te passen als schaalbare automatisering. Tegelijkertijd zal SPIE BrainMatter gebruiken om haar eigen processen te optimaliseren.

Dankzij het BrainMatter platform kunnen SPIE en haar klanten intelligente automatisering toepassen, zonder zich te bekommeren om de technische complexiteit van kunstmatige intelligentie (AI). Door BrainMatter voorbeelden van normale en afwijkende situaties te tonen kan het razendsnel vaardigheden aanleren. Vervolgens kan BrainMatter de feitelijke situatie, zoals die wordt waargenomen, afzetten tegen de situatie zoals die zou moeten zijn. Voor elke afwijking kan in BrainMatter een regel gedefinieerd worden die acties initieert. Deze acties kunnen naadloos geïntegreerd worden in andere processen of systemen. In de toekomst verwachten BrainCreators en SPIE dit partnership ook naar andere landen uit te breiden.

Jacco Saaman, Business Development & Innovation Director bij SPIE: “De samenwerking met BrainCreators past binnen onze strategie om nauw samen te werken met toonaangevende technologieleveranciers. Bovendien kunnen wij dankzij het BrainMatter platform processen voor onze klanten eenvoudiger maken met slimme technologie en de kosten voor het bouwen en implementeren van intelligent automatiseringsoplossingen aanzienlijk verlagen.”

Glenn Brouwer, mede-oprichter en CRO van BrainCreators, is erg enthousiast over de samenwerking: “SPIE heeft enorm veel domeinkennis op het gebied van vastgoed-, infrastructuur- en industriële processen. Doordat SPIE zijn domeinkennis deelt met het BrainMatter platform kunnen wij samen met SPIE werken aan intelligente automatisering, waar uiteindelijk de hele keten van zal profiteren.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

SPIE Nederland B.V.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en…