Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Directiewisseling Valstar Simonis: Ruimte voor de toekomst

Bron: www.valstar-simonis.nl 16 oktober, 08:54
Directiewisseling Valstar Simonis: Ruimte voor de toekomst
Beeld: Valstar Simonis

Valstar Simonis maakte gisteren bekend dat vanaf oktober 2020 de directie een andere samenstelling krijgt. Na vele succesvolle jaren als bestuurder van Valstar Simonis, hebben Wilfried van Mierlo en Jacques Mol besloten om ruimte te maken voor een volgende generatie.

Wilfried en Jacques blijven als senior adviseur én partner ongewijzigd hun uitgebreide ervaring inzetten voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zullen zij de tijd benutten om onze medewerkers te coachen en hun waardevolle kennis door te geven.

Het directieteam van Valstar Simonis bestaat, vanaf oktober 2020, uit de volgende mensen. Theo de Boer blijft actief als senior adviseur en partner en zal tevens de rol van algemeen directeur op zich nemen. Karine Minnee blijft verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Daarnaast zijn we enorm verheugd dat Olaf Oosting als nieuw directielid en senior adviseur duurzaamheid, ons team is komen versterken.

Olaf Oosting is een autoriteit op het gebied van circulariteit en duurzaamheid. Naast zijn kennis en ervaring is Olaf ook bestuurslid van de TVVL en daarmee een aanjager van innovatie en samenwerking in onze branche.

Valstar Simonis zegt in Olaf Oosting een waardevolle uitbreiding van onze adviescapaciteit en een kartrekker die meebouwt aan de ambities van onze organisatie te zien.

Want Valstar Simonis blijft werken aan integrale, duurzame samenwerkingen en innovatieve oplossingen die bijdragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

De ingenieursbureau  schreef al eens in onze Valstar Visie; “de enige constante is verandering”. Dat geldt voor de technologie waarmee zij werken, de manier van samenwerken in projecten én voor onze organisatie. Zo blijven zij een deskundig en vooruitstrevend advies- en ingenieursbureau voor iedereen waarmee zij samenwerken. Én een mooi en fijn bedrijf voor hun medewerkers.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Valstar simonis

Valstar Simonis is al sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Met ons enthousiaste team van adviseurs en ingenieurs leveren wij vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project…