Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Projecten

Werkzaamheden Hart van Naarden gestart

21-10-2020, 08:15
Werkzaamheden Hart van Naarden gestart
Beeld: Klein Poelhuis

In bouwteam met WBC Bouwgroep heeft Klein Poelhuis het ontwerp verzorgd voor het project ‘Hart van Naarden’ en inmiddels is Klein Poelhuis ook van start gegaan met de uitvoering van de installatie/bouwtechnische werkzaamheden. Dit unieke project midden in de stad Naarden Vesting omvat de nieuwbouw van 16 appartementen en 5 stadsvilla’s inclusief parkeergarage.

Het Hart van Naarden is met het oog op esthetiek en duurzaamheid ontworpen. Zo sluit het project, door de materialisatie en variatie in gevels, naadloos aan bij het historische stadsbeeld. Er wordt op alle gebieden maximaal gebruikt gemaakt van middelen die bijdragen aan de energiezuinigheid en duurzaamheid. Een aantal oorspronkelijke elementen wordt in hun waarde gelaten; de entree, die toegang geeft tot de appartementen, blijft gesierd met de reliëfletters STADSKANTOOR en ook het kunstwerk van Eppo Doeve behoudt hier zijn plek. De binnentuin wordt heringericht tot openbaar toegankelijke tuin.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Klein Poelhuis

Klein Poelhuis Installatietechniek staat voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek. Wij creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Daarbij dragen we over de volle breedte onze expertise aan, het liefst al vanaf de schetsfase. Als…