Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Projecten

ZNI bouwt mee aan Metal Valley Drunen

Bron: www.znibv.nl 26-10-2020, 11:06
ZNI bouwt mee aan Metal Valley Drunen
Beeld: Zuid-Nederlands Installatiebedrijf

Bedrijventerrein Metal Valley ligt rechtstreeks aan de A59 tussen Waalwijk en ’s-Hertogenbosch. Dit gebied ondergaat in de afgelopen jaren een metamorfose van een fabrieksomgeving naar een modern bedrijvenpark.De locatie ligt aan een van twee belangrijke oost-west corridors in Noord-Brabant en profiteert van de ligging in de nabijheid van twee barge terminals in Waalwijk en ’s-Hertogenbosch.

Voor investeerder Somerset Capital Partners bouwt ASK Romein hier een distributiecentrum bestaande uit een magazijn van 36.000 vierkante meter, kantoren van in totaal bijna 890 vierkante meter en een mezzanine van 4.100 vierkante meter.

Het Zuid-Nederlands Installatiebedrijf verzorgt voor het distributiecentrum de installatietechniek. Mede hierdoor zal het gebouw volledig voldoen aan de duurzame norm van BREEAM.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf

Zuid-Nederlands Installatiebedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring in de installatietechniek. Ontstaan als dorpssmid in de jaren ’60 en uitgegroeid tot het huidige ZNI. In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere disciplines binnen de installatietechniek.