Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

Totaal Techniek Groep: Verduurzamen Churchillplein 5-6 Den Haag

Bron: totaaltechniekgroep.nl 04-11-2020, 08:13
Totaal Techniek Groep: Verduurzamen Churchillplein 5-6 Den Haag
Beeld: Totaal Techniek Groep

In opdracht van Colliers International is de Totaal Techniek Groep (TTG) dit pand aan het verduurzamen. Dit wordt door middel van aanpassingen aan de luchtbehandelingskasten gerealiseerd. De werkzaamheden zijn reeds aangevangen.

Het gaat om de drie bouwdelen waar TTG in de toevoer- en afvoerkasten de bestaande ventilatoren gaan vervangen voor EC-ventilatoren en twincoil systemen gaan monteren.

Doordat de luchtbehandelingskasten zich in de technische ruimte op de bovenste verdieping bevinden is er een goede afstemming en planning nodig om alle nieuwe componenten op de betreffende locatie te krijgen en de oude componenten af te voeren. Het transport wordt door de firma Nederhoff verzorgd. Om de gebruikers en de omgeving zo weinig mogelijk tot last te zijn, zijn er twee nachtelijke hijsmomenten gepland.

Doordat er reeds hijsmomenten nodig zijn voor de huidige werkzaamheden is in overleg met opdrachtgever besloten ook meteen de regelkasten te vervangen. Op deze manier is er een flinke kostenbesparing gerealiseerd.

De planning is eind dit jaar dit project op te leveren.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Totaal Techniek Groep

De Totaal Techniek Groep biedt totaaloplossingen op installatietechnisch gebied en is daardoor de ideale partner voor projectontwikkelaars en gebouwenbeheerders die graag één aanspreekpunt willen voor alle installaties. Met de zekerheid van snelheid, service en kwaliteit.

Totaal Techniek Groep is een…