Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Coronavirus

Signify en Mansveld werken samen in de strijd tegen corona

Bron: www.mansveld.nl 09-11-2020, 09:08
Signify en Mansveld werken samen in de strijd tegen corona
Beeld: Mansveld

Mansveld is erg trots te melden dat deze week de samenwerkingsovereenkomst getekend is met Signify en Mansveld. Nu mogen zij als gecertificeerd installateur de Philips UV-C-oplossingen goed en veilig adviseren en installeren volgens de strenge veiligheids- en wettelijke voorschriften.

Op deze manier draagt Mansveld een steentje bij aan de strijd tegen corona door de toepassing van UV-C-oplossingen.

Wat is nu eigenlijk UV-C?

UV-C is een desinfectiemiddel. De UV-C-technologie deactiveert bacteriën, virussen en schimmelsporen en maakt ze daardoor onschadelijk. Een veilige en doeltreffende oplossing in de strijd tegen corona.

Voor menselijke ogen is UV-C-straling onzichtbaar. Het risico om een infectie op te lopen via lucht, voorwerpen, oppervlakken en water kan door UV-C-straling verkleind worden. Het wordt al ruim 40 jaar gebruikt en is op vele manieren getest in laboratoria. Als oppervlakken of de lucht in aanraking komen met UV-C-straling zijn binnen 6 seconden alle virussen en bacteriën hierop en hierin uitgeschakeld.

Signify heeft de afgelopen jaren hun expertise ingezet om armaturen en toepassingen voor het veilig verwerken van UV-C-straling in publieke ruimtes te ontwikkelen.

Toepassingen

Met een breed assortiment UV-C-lampen en armaturen die voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden is Signify een absolute koploper. Denk bijvoorbeeld aan UV-C-armaturen in kantoren, wachtruimtes, gangen, vergaderzalen, sport- en fitnessruimtes.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Mansveld Projecten & Services B.V.

Binnen Mansveld Projecten & Services B.V. is in ruim 300 medewerkers de kennis en expertise van 55 jaar vakmanschap gevangen, Mansveld zorgt voor oplossingen op maat in elektrotechniek en communicatietechniek. Deze oplossingen bestaan uit een integratie en bundeling van specialismen. In samenwerking…