Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Brusche Elektrotechniek: Distributiecentrum Aldi Deventer

Bron: brusche.nl 11-11-2020, 10:58
Brusche Elektrotechniek: Distributiecentrum Aldi Deventer
Beeld: Brusche

Aldi bouwt een mega-distributiecentrum langs de A1 in Deventer. Het centrum wordt 42.000 vierkante meter groot en biedt werkgelegenheid voor 350 medewerkers. Het gaat hierbij om een kavel van 12,8 hectare.

Brusche Elektrotechniek zal tijdens dit project verantwoordelijk zijn voor de E-installatie. Het wordt een duurzaam, aardgasvrij distributiecentrum. Om het gebouw nog duurzamer te maken voorzien wij het pand van zonnepanelen en zijn wij verantwoordelijk voor de volledige elektrotechnische installatie. Dit project verzorgen wij in samenwerking met Lammerink Installatie, zij zijn verantwoordelijk voor de W-installatie.

Aldi wil met het nieuwe distributiecentrum de logistiek in het oosten van Nederland verbeteren. Er is voor de stad Deventer gekozen vanwege de centrale ligging in de regio. Wij zijn trots dat wij aan dit mooie, duurzame project mogen meewerken!

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Vrolijk uit Moerdijk

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Brusche Elektrotechniek

Brusche Elektrotechniek is opgericht in 1957 door de heer H.C. Brusche in een schuurtje van twee bij drie meter. Onder leiding van zijn opvolger, heer C.G.F. Brusche, werd de groei voortgezet.

Op dit moment werken er meer dan 85 medewerkers…