Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

McDonald’s Almelo Oost Gaat Voor Groene Verlichting

Bron: brusche.nl 18-11-2020, 09:32
McDonald’s Almelo Oost Gaat Voor Groene Verlichting
Beeld: Brusche

Tijdens deze donkere periode is het van belang dat je bedrijfspand en terrein goed verlicht is. Om die reden heeft Brusche onlangs bij McDonald’s Almelo Oost, aan de Laan van Iserlohn, nieuwe verlichting mogen plaatsen. De installateur heeft de oude terreinverlichting vervangen voor nieuwe, energiezuinige LED-verlichting. Door gebruik te maken van deze duurzame verlichting, wordt er flink bespaard op onderhouds- en verbruikskosten. Brusche geeft aan dhr. Asbroek te danken voor de opdracht en het vertrouwen in Brusche Elektrotechniek.

Wist je dat alle vestigingen van McDonald’s in Almelo nu ook McDelivery aanbieden? In samenwerking met de bezorging van Uber Eats kan je het eten van de McDonald’s bij jou thuis laten bezorgen! Je kan de mogelijkheden bekijken en het eten bestellen via de app Uber Eats.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Brusche Elektrotechniek

Brusche Elektrotechniek is opgericht in 1957 door de heer H.C. Brusche in een schuurtje van twee bij drie meter. Onder leiding van zijn opvolger, heer C.G.F. Brusche, werd de groei voortgezet.

Op dit moment werken er meer dan 85 medewerkers…