Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

BMWT gebruikt Single Sign On (SSO)

Bron: www.stb.nl 19 november, 08:49
BMWT gebruikt Single Sign On (SSO)

BMWT is al een aantal jaar klant van Eudonet Stb en gebruikt de software van Stb Leden. Deze brancheorganisatie voor leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel waarborgt de kwaliteit, veiligheid, deskundigheid en duurzaamheid van het werkmateriaal, wat van grote waarde is voor hun leden en hun klanten.

Online diensten voor leden

BMWT levert online diensten waar hun leden gebruik van maken, bijvoorbeeld een keuring applicatie en een applicatie voor het downloaden van vergaderstukken. Al deze diensten worden door verschillende (externe) leveranciers geleverd. Voorheen leverde elke leverancier hierbij een eigen inlog, waardoor de leden van BMWT veel verschillende inloggegevens moesten onthouden. Dit stond een breed en efficiënt gebruik van het extranet in de weg.

SSO als efficiënte oplossing

Door de inzet van de SSO module in de software-oplossing van Stb Leden krijgen de leden van BMWT één inlog, waarmee ze in alle externe systemen kunnen inloggen. Eenmaal ingelogd in één systeem, hebben zij toegang tot alle onderdelen van het extranet. Nu kunnen zij nog praktischer, veiliger en sneller gebruik maken van het externe systeem.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

STB

Verbinding vindt u ook terug in onze werkwijze. Wij kiezen voor een lange termijnrelatie, waarbij toewijding, transparantie en innovatie onze kernwaarden zijn. Zo werken wij al ruim 25 jaar, met een welbewuste keuze voor een branchefocus. De klanten die wij…