Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Hulstflier: 35 energiezuinige woningen in Heerde

Bron: www.hulstflier.nl 19 november, 08:38
Hulstflier: 35 energiezuinige woningen in Heerde
Beeld: HulstFlier

HulstFlier verzorgt in opdracht van Knol Bouw de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische werkzaamheden voor 35 energiezuinige woningen. De all-electric woningen zijn gasloos, energiezuinig en wekken zelf energie op. Er komt geen aardgasaansluiting, de woningen worden verwarmd met een warmtepompboiler installatie van Nilan. Op het dak liggen zonnepanelen. Extra goede isolatie maakt het af. Zo kunnen de energielasten laag blijven. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee van de bewoners.

Werkzaamheden zijn o.a.: leveren en monteren van dakgoten, hemelwaterafvoeren, riolering, waterleidingen, sanitair, mechanische ventilatie (Nilan warmtepompboiler met WTW), elektrotechnische installatie, CAI en datainstallatie, videofoon installatie en pv-installatie.

Opdrachtgever: Knol Bouw
Opdrachtgever van het project: Woonstichting Triada
Architect: Sacon Architecten Zwolle
Adviseur: Kamperman Adviseurs in Installatietechniek B.V.
Start: Q3 – 2020
Oplevering: Q2 – 2021

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HulstFlier

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn…