Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Hulstflier: 6 appartementen in Genemuiden

Bron: www.hulstflier.nl 20-11-2020, 11:58
Hulstflier: 6 appartementen in Genemuiden
Beeld: HulstFlier

HulstFlier verzorgt in opdracht van Knol Bouw de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor de nieuwbouw van 6 sociale huurappartementen in 2 woonlagen. De all-electric appartementen zijn gasloos, energiezuinig en wekken zelf energie op. Er komt geen aardgasaansluiting; de appartementen worden verwarmd met een warmtepompboiler installatie van Nilan. Op het dak komen zonnepanelen. Extra goede isolatie maakt het af. Zo kunnen de energielasten laag blijven. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee van de bewoners.

Werkzaamheden zijn o.a.: het leveren en monteren van dakgoten, hemelwaterafvoeren, riolering, waterleidingen, sanitair, mechanische ventilatie (Nilan warmtepompboiler met WTW), elektrotechnische installatie, CAI en datainstallatie, videofoon installatie en pv-installatie.

Onze opdrachtgever: Knol Bouw
Opdrachtgever van het project: Wetland Wonen
Architect: TWA-architecten
Adviseur: HulstFlier Installateurs
Start: Q4 2020
Oplevering: Q2 2021

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HulstFlier

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn…