Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Hulstflier: 17 woningen Westenholte

Bron: www.hulstflier.nl 24-11-2020, 08:00
Hulstflier: 17 woningen Westenholte
Beeld: HulstFlier

HulstFlier verzorgt in opdracht van Mateboer Groep de werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden voor het project 17 woningen in Westenholte.

Op het terrein van de voormalige houtzagerij worden 17 woningen gebouwd. De Bruin Architecten BV BNA heeft alle kenmerkende eigenschappen van de oude houtzagerij opgenomen in drie nieuw te bouwen rijwoningen. De overige woningen uit het plan zullen geheel binnen de kenmerkende stijl van de historische Voorsterweg passen.

Werkzaamheden zijn o.a.: het aanbrengen van de riolering, waterleidingen, sanitair, cv-installatie (warmtepomp installatie (lucht/water voor de schuurwoningen en Brine water/water warmtepomp voor de overige woningen) incl. vloerverwarming. Tevens worden mechanische ventilatie, elektrotechnische installatie en pv-installatie aangebracht.

Onze opdrachtgever: Mateboer Groep
Opdrachtgever van het project: Bemog Projectontwikkeling
Architect: De Bruin Architecten BV BNA
Adviseur: HulstFlier installateurs
Start: Q1 2021
Oplevering: Q3 2021

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HulstFlier

De oorsprong van ons bedrijf ligt in het jaar 1937 toen Herman Hulst een ambachtelijke smederij in Elburg overnam. Van daaruit ontwikkelt zich Hulst Installaties, een allround installatiebedrijf. Een familiebedrijf, bij de oprichting in 1964 zijn naast Herman ook zijn…