Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

ADS Groep Zet In Op Verdere Groei In De Watermartk

Bron: adsgroep.nl 25-11-2020, 08:00
ADS Groep Zet In Op Verdere Groei In De Watermartk
Beeld: ADS Groep

Om haar groeiambitie in de watermarkt verder vorm te geven heeft ADS Groep zich met ingang van 1 december versterkt met de komst van Ferry de Bruin. Ferry zal zich vanuit een nieuwe regionale vestiging in Hendrik Ido Ambacht, namens ADS Groep Water richten op de waterschappen, drinkwaterbedrijven en de industrie. Met deze versterking verwacht ADS Groep Water de regionale markten in Midden-, Zuid- en Noord Holland nog beter te kunnen bedienen.

Tot voor kort was Ferry werkzaam voor Mobilis | TBI, met name in de watermarkt. Daarvoor werkte hij 17 jaar bij de BAM, waarvan de laatste 7 jaar als manager BAM Energie. Vanuit diverse managementfuncties heeft Ferry ruime ervaring in de advies- en aannemerswereld van de water-, energie- en industriële sector. Hij verwierf en gaf leiding aan complexe (internationale) multidisciplinaire projecten, waaronder veel Bouwteams. Hij formeerde meerdere succesvolle samenwerkingsallianties.

Over zijn keuze om voor de ADS Groep te gaan werken zegt Ferry:

“Ik zie dat ADS Groep wendbaar is en vakinhoudelijk veel expertise heeft met betrekking tot de marktsegmenten waarin ADS Groep Water actief is: rioolwaterzuiveringen, slibverwerkingsinstallaties en drinkwaterinstallaties. In de markt is er een toenemende vraag naar integraal, modulair, circulair en repeterend ontwerpen en realiseren. Daarvoor is het van belang om goed aan te sluiten bij de maakindustrie. ADS Groep Water doet dit kundig en brengt hierin decennia aan ervaring mee.

De combinatie van én een projectenbedrijf én een toeleveringsbedrijf in combinatie met decennia lange ervaring maakt ADS Groep Water uniek in zijn soort en onderscheidend voor de NL markt. Ik zie veel mogelijkheden om vanuit mijn ervaring en expertise waarde toe te voegen aan met name de integrale multidisciplinaire projecten”.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ADS Groep

ADS Groep is ontstaan uit Aan de Stegge Bouw & werktuigbouw en bouwt en verzorgt het beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed en technische installaties ten behoeve van drinkwater, afvalwater en slib in de publieke sector. ADS Groep wendt als…