Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Duurzame samenwerking met Eindhoven Airport & Strukton Worksphere

Bron: strukton.com 08-12-2020, 08:00
Duurzame samenwerking met Eindhoven Airport & Strukton Worksphere
Beeld: Strukton Worksphere

Strukton Worksphere maakt met trots bekend dat het gaat samenwerken met Eindhoven Airport. Strukton Worksphere gaat vanaf 1 februari 2021 de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties op de luchthaven onderhouden.

Het bedrijf wordt verantwoordelijk voor het preventieve en het correctieve onderhoud aan de installaties. Om een optimale overgang te realiseren, lopen medewerkers van Strukton Worksphere enkele maanden mee met de (technische) medewerkers en de huidige leveranciers van Eindhoven Airport. Hierdoor leren zij de installaties en procedures van de luchthaven goed kennen. Na de inwerkperiode trekken Eindhoven Airport en Strukton Worksphere samen op met hun regionale partners om zo een comfortabele en ongestoorde ervaring voor passagiers en luchthavenmedewerkers te garanderen.

Kwaliteit en duurzaamheid

In de strategie van Eindhoven Airport staat de kwaliteit centraal. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt. De luchthaven heeft de ambitie om in de jaren tot 2050 de uitstoot van CO₂, stikstof en fijnstof te reduceren tot nul. Inmiddels heeft de luchthaven al honderden zonnepanelen aangelegd waarmee zij haar gebouwen van energie voorziet. Vanaf 1 februari 2021 helpt Strukton Worksphere de luchthaven met het realiseren van haar duurzaamheidsambities door bijvoorbeeld het uitbrengen van energie- en CO₂-besparende verbetervoorstellen en door het toepassen van de nieuwste slimme technologie.

Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. Met 6,7 miljoen passagiers in 2019 is Eindhoven Airport de toegangspoort tot toptechnologieregio Brainport Eindhoven waar tal van bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstituten kennis delen en samenwerken aan innovaties op het gebied van technologie en design.

Eindhoven Airport maakt deel uit van de Royal Schiphol Group dat werkt aan de ontwikkeling van de meest duurzame en hoogwaardige (hub-) luchthavens ter wereld. De doelen: het nog verder verhogen van de kwaliteit van de service, het netwerk en de leefomgeving. Om deze ambities te bereiken, investeren de luchthavens van de Schiphol Group volop in innovatie. Hiervoor werken Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Lelystad Airport en Rotterdam The Hague Airport met elkaar en met externe partners zoals luchtvaartmaatschappijen, startups en universiteiten aan innovaties voor de multimodale hubs van de toekomst.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…