Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

DC Decathlon Tilburg nu volledig opgeleverd

Bron: www.tesgroep.nl 22-12-2020, 07:00
DC Decathlon Tilburg nu volledig opgeleverd
Beeld: TES Groep

Op 18 december is de tweede fase van het nieuwe logistieke centrum voor Decathlon Nederland aan De Kroonstraat 1 op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg opgeleverd, bestaande uit ca. 13.500 m2 bedrijfsruimte.

Eerder dit jaar werd de eerste fase met een oppervlakte van ca. 33.000 m² kantoor-, mezzanine en magazijnruimte opgeleverd.

Het distributiecentrum wordt door Decathlon in gebruik genomen voor de bevoorrading van de Nederlandse winkels en voor haar e-commerce activiteiten. Het aantal winkels en verkopen op de Nederlandse markt is de afgelopen jaren stormachtig gegroeid.

Het duurzame en energie-neutrale gebouw is een ontwikkeling van HVBM Vastgoed en is gerealiseerd volgens BREEAM kwalificatie ‘Excellent’. In opdracht van HVBM Vastgoed heeft TES hier de elektrotechnische en beveiligingsinstallaties geleverd.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

TES Groep

Wij leveren vakkundig, veilig en duurzaam maatwerk
Voor onze (totaal)oplossingen maken wij gebruik van de modernste inzichten, technieken en standaarden, ook op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Kortom: wij garanderen u vakkundige, veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame…