Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Vertrek Hans Fabri als directeur HOMIJ

Bron: www.homij.nl 23-12-2020, 07:00
Vertrek Hans Fabri als directeur HOMIJ
Beeld: HOMIJ

Ccollega en mededirecteur Hans Fabri neemt per 1 januari 2021 afscheid van HOMIJ Technische Installaties, laat de installateur weten in een persbericht. Nadat zijn bedrijf IT2 Installatiegroep in 2011 onderdeel werd van HOMIJ trad Hans toe tot de statutaire directie van HOMIJ.

In de jaren die volgden heeft Hans een belangrijke rol gespeeld in de doorontwikkeling van HOMIJ naar een speler met een top 10-marktpositie in de installatiebranche. Zijn passie voor ondernemen, woningbouw en duurzaamheid heeft daaraan bijgedragen. Op het snijvlak hiervan heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van het woningbouwconcept MorgenWonen. Hiermee heeft hij gezorgd voor verbreding van activiteiten van HOMIJ naast de utiliteitsbouw.

Het spreekt voor zich dat HOMIJ het afscheid van Hans graag persoonlijker hadden ingevuld dan nu mogelijk is vanwege het coranavirus. HOMIJ zegt zegt Hans dankbaar te zijn voor zijn toegewijde inzet voor HOMIJ in het afgelopen decennium en wensen hem een mooie toekomst toe.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

HOMIJ Technische Installaties

De activiteiten van HOMIJ Technische installaties B.V. zijn onderverdeeld in Projecten (nieuwbouw en renovatie) en Beheer & Onderhoud. Elke vestiging biedt het complete pakket van diensten en services. Dat betekent voor u: één loket voor zowel ontwerp, bouw als beheer. Vestiging…