Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

DVTadvies is NIVRE register expert

Bron: dvtadvies.nl 5 januari, 09:01
DVTadvies is NIVRE register expert
Beeld: DVTadvies

DVTadvies staat sinds 1 januari 2021 ingeschreven bij het NIVRE. Dit betekent dat zij een kwalitatieve expertise kunnen leveren die uitgevoerd wordt door een geregistreerde risicodeskundige.

Het NIVRE

Het Nederlands Instituut Van Register Experts, NIVRE, beheert de Registers van schade-experts, risicodeskundigen en coördinatoren fraudebeheersing. Het NIVRE eist van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten aan de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stelt. Naast de opleidingseisen dienen de ingeschrevenen eveneens een Permanente Educatie programma te volgen, om de inschrijving te behouden. Op de website van het NIVRE (www.nivre.nl) vindt u alle informatie over het doel en de activiteiten van het NIVRE. Tevens vindt u andere relevante zaken met betrekking tot expertise, inspectie en taxatie in de meest brede zin van het woord.

Waarom het NIVRE?

De opname-experts van DVTadvies zijn ingeschreven bij en verrichten de werkzaamheden conform de richtlijnen van het NIVRE. DVT heeft hiervoor gekozen omdat zij graag staan voor kwaliteit, deskundigheid, integriteit en eenduidigheid.

Meer informatie

Een register-expert komt bijvoorbeeld goed van pas bij onderstaande diensten:

  • Bouwkundige voor-, tussen- en na-opnames
  • Trillingsmetingen
  • Geluidsmetingen
  • Hoogtemetingen
  • Deformatiemetingen
  • Omgevingsrisicoanalyse

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

DVTadvies

DVTadvies (tot 2016 bekend als De Vlieg Techniek) is hét advies- en inspectiebureau op het gebied van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, datacenters en duurzaamheid. Vanuit onze hoofdvestiging in Utrecht werken onze specialistische medewerkers iedere dag aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen…