Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Hoppenbrouwers: eerste projectenvestiging in Eindhoven

Bron: www.hoppenbrouwerstechniek.nl 7 januari, 11:33
Hoppenbrouwers: eerste projectenvestiging in Eindhoven
Beeld: Hoppenbrouwers

Maak kennis met Hoppenbrouwers Techniek Eindhoven

Lokale geworteldheid is al jaren een van hun belangrijkste speerpunten. Zo vergroot Hoppenbrouwers de lokale beschikbaarheid en de gelegenheid om dichtbij huis te werken. Met de komst van de eerste projectenvestiging in Eindhoven onderstrepen zij dit belang.

Met deze projectenvestiging opent de installateur haar deuren bij het project de BunkerToren. Een iconisch herkenbaar gebouw voor de bewoners van Eindhoven. Hoppenbrouwers maakt hier de elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden, beveiliging en sprinklers. De bouw van deze woontoren duurt ongeveer twee jaar.

Dichtbij de klant

Met de introductie van projectenvestigingen wil Hoppenbrouwers Techniek de zichtbaarheid in de regio vergroten. Door de flexibele inzet van medewerkers kunnen klanten sneller geholpen worden en leren ze de klanten al beter kennen.  “Wanneer een projectteam nu langere tijd werkt voor een opdrachtgever of aan een project in de regio, kunnen onze vakmensen heel gemakkelijk in die regio andere klanten bedienen,” aldus Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Dichtbij huis

Een projectenvestiging als Eindhoven biedt technische vakmensen de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. “We merken dat er grote behoefte is aan een korte reisafstand,” vertelt directeur HR Ellen Vermeer. “Onze medewerkers willen niet meer uren in de auto zitten om naar projecten toe te gaan.”

Lokale aanwezigheid is de basis om de beste partner voor medewerkers, klanten en scholen te zijn. Hoppenbrouwers heeft inmiddels 15 vestigingen en werkt aan projecten door het hele land.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.