Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Klein Poelhuis: Werkzaamheden duurzame nieuwbouw SABA Dinxperlo van start gegaan!

Bron: kleinpoelhuis.com 8 januari, 07:00
Klein Poelhuis: Werkzaamheden duurzame nieuwbouw SABA Dinxperlo van start gegaan!
Beeld: Klein Poelhuis

Begin december is Klein Poelhuis van start gegaan met de werkzaamheden voor SABA in Dinxperlo. Dit mooie project betreft de nieuwbouw van het hoofdkantoor en de bedrijfshal waarbij SABA haar productievolume kan verdrievoudigden.

Duurzaamheid is hierbij een belangrijke pijler. Het kantoorgebouw zal energieneutraal worden en voorzien van een sedum dak. Zonnepanelen zullen in een groot gedeelte van de energiebehoefte voorzien voor zowel het kantorencomplex alsook grotendeels voor de fabriek. Daarnaast wordt een warmtenet aangelegd. Overtallige warmte uit het productieproces wordt hierbij opgeslagen in de reinwaterkelder van de sprinklerinstallatie. Hiermee wordt bijvoorbeeld in de winter het kantoor verwarmd. SABA ontwikkelt en produceert hoogwaardige, innovatieve lijmen en kitten voor de bouw- en industriesector.

De bouw zal naar verwachting medio 2022 gereed zijn.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Klein Poelhuis

Klein Poelhuis Installatietechniek staat voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek. Wij creĆ«ren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Daarbij dragen we over de volle breedte onze expertise aan, het liefst al vanaf de schetsfase. Als…