Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Peter van Mierlo nieuwe vestigingsdirecteur Valstar Simonis Eindhoven

Bron: www.valstar-simonis.nl 13 januari, 10:02
Peter van Mierlo nieuwe vestigingsdirecteur Valstar Simonis Eindhoven
Beeld: Valstar Simonis

Vanaf 1 januari 2021 leidt Peter van Mierlo de vestiging in Eindhoven. Ruim 20 jaar geleden heeft André den Breems de meest zuidelijke vestiging van Valstar Simonis opgezet. En met succes, want de vestiging heeft vele mooie projecten mogen uitvoeren en heeft onder leiding van André een waardevol netwerk opgebouwd. Hoewel André zich in blijft zetten voor onze organisatie, maakt hij nu ruimte voor de volgende generatie.

Peter van Mierlo is in 2012 bij Valstar Simonis begonnen als engineer WTB en heeft een mooie en steile ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels is Peter er klaar voor om, naast zijn rol als adviseur, ook leiding te geven aan de vestiging. André blijft adviseur en zal daarnaast Peter ondersteunen in zijn nieuwe rol. Valstar Simonis geeft aan erg blij te zijn met deze verjonging in onze organisatie.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Valstar simonis

Valstar Simonis is al sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Met ons enthousiaste team van adviseurs en ingenieurs leveren wij vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project…