Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Renovatie

5 Sterren Duurzame Nieuwbouw en Renovatie DC van HSF Logistics Winterswijk

Bron: www.w4y.nl 22-01-2021, 07:00
5 Sterren Duurzame Nieuwbouw en Renovatie DC van HSF Logistics Winterswijk
Beeld: W4Y

Onlangs ontving HSF Logistics Winterswijk BV het duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL Outstanding voor de uitbreiding en renovatie van hun distributiecentrum DC in Winterswijk. Jan Roersen van W4Y adviseurs was als BREEAM-Assessor betrokken en beoordeelde het project met vijf sterren. HSF is trots en verheugd met het behaalde eindresultaat: BREEAM-beoordeling Outstanding (87,24%).

Duurzaam goederenvervoer is een onderwerp dat met de dag belangrijker wordt. HSF Logistics is zich hiervan als geen ander bewust. Duurzaamheid zit in het DNA van HSF Logistics: Duurzaamheid, zuinig op Natuurlijke hulpbronnen en Afvalstromen minimaliseren.

“Wij blijven continu bezig om onszelf te ‘vergroenen’, om duurzaamheid continuïteit te kunnen garanderen aan onze klanten, medewerkers en de maatschappij.” (HSF Logistics)

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

W4Y

W4Y is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van gebouwgebonden installaties en duurzaamheid. We zijn een hechte groep professionals. Vanuit onze vestiging in Harderwijk werken we aan projecten in heel Nederland.

Onze werkwijze

We geloven niet in ‘inzet voor…