Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Nominatie BREEAM Awards 2021 voor Triodos Bank

Bron: bosmanbedrijven.nl 28-01-2021, 09:02
Nominatie BREEAM Awards 2021 voor Triodos Bank
Beeld: Bosman Bedrijven

Triodos Bank heeft al veel mooie prijzen in de wacht gesleept. In maart zal blijken of daar nog een prijs bijkomt. Het project is namelijk een van de zeven Nederlandse projecten die is genomineerd voor de BREEAM Awards 2021.

Een spetterende online versie is een mooi alternatief om het event ondanks de coronacrisis door te laten gaan: “We bevinden ons op een cruciaal moment in de geschiedenis waarop onze acties het welzijn van onze samenleving voor vele decennia en eeuwen zullen bepalen. Als we de werking van onze samenleving heroverwegen, herstructureren en opnieuw prioriteren, hebben we een gouden kans. Als zodanig is er nooit een beter moment geweest om gebouwde milieuprojecten die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid te erkennen en te belonen”, aldus de organisatie.

Triodos Bank dingt mee in de categorie commercial postconstruction. Een jury beoordeelt de projecten aan de hand van een casestudy. Daarbij wegen naast de BREEAM-score ook de innovaties die zijn toegepast en de mogelijkheden voor opschaling mee in het eindoordeel. Tussen 23 en 25 maart 2021 zal bekend worden welk project er met de internationale prijs vandoor gaat.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Bosman Bedrijven B.V.

Het leveren en beheren van technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving, dat is onze missie. Wij denken mee met onze klanten om samen tot een resultaat te komen waar we trots op kunnen zijn.
Het creëren en…