Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Vervanging verlichting parkeergarage Musis Arnhem

Bron: itn.nl 29-01-2021, 07:00
Vervanging verlichting parkeergarage Musis Arnhem
Beeld: ITN Installatietechniek

Begin januari is ITN begonnen met het vervangen van de verlichting binnen de parkeergarage Musis in het centrum van Arnhem. Dit project gaat de installateur in verschillende fases uitvoeren. De parkeergarage bestaat in totaal uit 10 parkeerdekken.

De bestaande verlichtingsarmaturen en overtollige bekabeling worden gedemonteerd en voor milieuvriendelijk ter recycling afgevoerd. Na demontage van de bestaande verlichtingsarmaturen zullen wij de nieuwe LED verlichtingsarmaturen aanbrengen welke onderling gekoppeld worden. Toepassing van LED verlichting heeft als grote voordeel een langere levensduur en daardoor minder CO² uitstoot. Dit betekent een duurzame besparing van energie. Daarnaast zijn de armaturen eenvoudiger te recyclen als een standaard TL verlichting.

De bestaande bekabeling en kabelwegen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Het lichtregelsysteem zal door onze partner TRILUX worden geprogrammeerd, getest en inbedrijf gesteld. Door het toepassen van een lichtmanagementsysteem biedt dit diverse voordelen zoals een verhoogde energiebesparing, comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creëren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…