Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Techniek

Dennis Meijerink Versterkt Wolf als Technisch Adviseur Duurzame Systeemoplossingen

Bron: nl.wolf.eu 4 februari, 09:35
Dennis Meijerink Versterkt Wolf als Technisch Adviseur Duurzame Systeemoplossingen
Beeld: Wolf

Het groeiende WOLF team is sinds januari 2021 versterkt met de komst van Dennis Meijerink. Dennis heeft ruim 17 jaar ervaring in de installatiebranche.

Hij is zijn carrière begonnen bij een CV-ketel-fabrikant, waardoor hij beschikt over een ruime ervaring op het gebied van verwarmingssystemen. Daarna heeft Dennis zijn kennis verder uitgebreid door zijn functie bij een landelijk opererende groothandel, gespecialiseerd op het gebied van verwarming en ventilatie. De laatste jaren is Dennis werkzaam geweest bij een internationaal opererende speler op het gebied van kunststof leidingsystemen. In alle functies heeft het mogen meedenken met relaties over duurzame oplossingen de boventoon gevoerd.

Als Technisch Adviseur / Accountmanager duurzame systeemoplossingen is Dennis verantwoordelijk voor het WOLF assortiment op het gebied van verwarming, woonhuisventilatie en voorraadsystemen. Hij voorziet daarbij aannemers, architecten, woningbouwcoöperaties, adviseurs en installateurs van een passend advies over de WOLF warmtepompen, zonnecollectoren met voorraadvaten en toebehoren. Met de komst van Dennis maakt de afdeling Verwarming binnen WOLF een volgende stap om haar positie te versterken als aanbieder van duurzame systeemoplossingen.

Dennis zal zich met name richten op de provincies Noord-Holland , Zuid- Holland, Zeeland en een deel van Utrecht en denkt graag mee om samen de beste duurzame oplossing te vinden voor een optimaal binnenklimaat.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Wolf Energiesystemen

Met negen dochterondernemingen en 60 verkooppartners wereldwijd zijn wij in Kampen thuis en tegelijkertijd internationaal gevestigd. WOLF verwarmings- en klimaattechniek is te vinden vanaf de Johan Cruijff Arena in Amsterdam tot aan het Kremlin in Moskou. Wij ondersteunen adviseurs, installateurs…