Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Coldstore in Zundert

Bron: www.paree.nl 24-02-2021, 09:42
Coldstore in Zundert
Beeld: Paree

In opdracht van Digrom Immo Zundert BV is een coldstore gebouwd voor Zundert Coldstore BV. Zundert Coldstore is een public warehouse, waar voor externe partijen diepvriesproducten (groenten, frites, boter en nog veel meer) worden opgeslagen.

In een relatief korte tijd is met diverse partijen de nieuwbouw coldstore in Zundert gerealiseerd. Duurzaam gebouwd met extreem hoogwaardige materialen. Met een hoge isolatiewaarde en laag energieverbruik tot gevolg. Het moderne bedrijfspand meet maar liefst 10.000 m2 en is 16 meter hoog. Naast een ruime vrieshal zijn in de coldstore ook kantoren en een expeditie ruimte gehuisvest.

Totaalinstallateur

Als totaalinstallateur heeft Paree bij de nieuwbouw verschillende expertises ingezet.
Zij realiseerden de complete elektrische installatie zoals o.a. de verlichting, voorzieningen voor diverse installaties, buitenverlichting en de laadpalen. Voor een optimale communicatie heeft de installateur het kantoor en vrieshuis van een data- en glasvezelnetwerk voorzien.
Bij een veilige werklocatie hoort een CCTV, niet alleen buiten het bedrijfspand hangen er camera’s, maar ook in de coldstore. Verder heeft Paree de nieuwbouw van inbraakbeveiliging, een brandmeldinstallatie en intercom voorzien.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Paree B.V. Elektro-Telecom

Paree B.V. Elektro-Telecom adviseert, assembleert, programmeert, installeert en onderhoudt totaalinstallaties voor Elektro-Industrie, Telecom & Utiliteit. Paree beheerst alle belangrijke specialismen, van industriële automatisering tot en met het brede spectrum van gebouw- en werkplekautomatisering. Uw project wordt gedragen door vakmensen, elk…