Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Techniek

Koudwatermachines met inverter schroefcompressoren en koudemiddel R513A

Bron: www.airview.nl 24 februari, 09:31
Koudwatermachines met inverter schroefcompressoren en koudemiddel R513A
Beeld: Airview

Met de Clivet SCREWLine4-i WDAT-iK4 introduceert Airview een nieuwe generatie koudwatermachines met inverter schroef compressoren, laag GWP-koudemiddel R513A en hoog rendement EC-ventilatoren.

De energiezuinige werking komt tot uitdrukking in de SEER-waarde tot 5,39 voor toepassing in de utiliteit en de SEPR-waarde tot 6,10 voor toepassing in de industrie.

De koudwatermachines zijn uitgevoerd met de nieuwste generatie V-vormige microchannel condensors, resulterend in een lager bedrijfsgewicht en in een reductie van de koudemiddelinhoud.

De koudwatermachines zijn optioneel leverbaar inclusief hydromodule met enkele of dubbel pompen (aan/uit of inverter), koppeling met een GBS en koudemiddellekkagedetectie. De units zijn daarnaast perfect toepasbaar voor onder meer BREEAM- en LEED-certificatie, en voldoen aan de prestatie-eisen van de categorieën energie-efficiëntie en koudemiddellekkagedetectie.

De luchtgekoelde koudwatermachines van het type WDAT-iK4 zijn leverbaar in twee varianten: met enkele inverter schroef of dubbel inverter schroef, voor een capaciteitsrange van 280 tot 1423 kW.

Deel dit artikel

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Airview Luchtbehandeling

Airview Luchtbehandeling is uw totaalleverancier in klimaatoplossingen. Door middel van ons uitgebreid leveringsprogramma kunnen wij u de oplossing bieden voor ieder klimaatprobleem.
Leveringsprogramma
Het leveringsprogramma van Airview Luchtbehandeling is onderverdeeld in vijf productcategorieën: Comfort Airconditioning, Watergekoelde Comfort Airconditioning,…