Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Woningbouw

Prefab Installatiemodules bij Nieuwbouw in Enschede

Bron: www.hoppenbrouwerstechniek.nl 04-03-2021, 09:17
Prefab Installatiemodules bij Nieuwbouw in Enschede
Beeld: Hoppenbrouwers Techniek

Toepassing prefab installatiemodules bij 30 nieuwbouwwoningen

In de nieuwe wijk Janninkkwartier te Enschede worden door Nijhuis Bouw B.V. dertig huurwoningen gerealiseerd voor VanWonen.
Hoppenbrouwers Techniek Almelo realiseert de technische installaties inclusief installatie- en trapmodules in deze volledig energie-neutrale woningen. De modules gaan wekelijks vanuit onze prefab fabricagehal op transport richting de bouwplaats. Door de toepassing van onze prefab modules wordt de bouwtijd van de woningen aanzienlijk verkort.

Duurzaam, groen en vol wooncomfort

De 30 luxe huurwoningen worden gerealiseerd op de hoek van de Zuiderval en de Getfertsingel, de meest prominente hoek van het Janninkkwartier. Het wordt een nieuw, duurzaam en groen stadshof met veel wooncomfort. De ruime en statige woningen, ontworpen door Zecc Architecten, worden aangesloten op het warmtenet en uitgevoerd met vegetatiedak en zonnepanelen. Binnen het Janninkkwartier dragen de huurwoningen bij aan de diversiteit aan woonvormen. De woningen worden zeer luxe afgewerkt en er is veel aandacht besteed aan groenbeleving en gezamenlijk ontmoeten. Naar verwachting kunnen de huurders de woningen in het najaar 2021 betrekken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines.