Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros

Bron: www.croonwolterendros.nl 04-03-2021, 09:21
Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros
Beeld: Croonwolter&dros

Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros. Door de toenemende mate van technische complexiteit in energieopwekking en verduurzaming in de woningbouw ontstaan er steeds meer overeenkomsten met de utilitaire bouw en industrie. Door het samenvoegen van de twee bedrijven wordt kennis gedeeld en ervaring gebundeld.  Dit leidt tot een betere aansluiting bij de huidige maar met name de toekomstige marktbehoeftes en -ontwikkelingen. Hiermee kan gezamenlijk een bijdrage worden geleverd aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving en de woningvoorraad.

“De Zeeuwse markt vraagt om een vooruitstrevende partij die brede expertise inzet op zowel utiliteitsbouw, industrie als woningbouw. De uitdaging van de klant ligt op het snijvlak van technologische innovatie, vakmanschap en duurzaamheid.”

“De Zeeuwse markt vraagt om een vooruitstrevende partij die brede expertise inzet op zowel utiliteitsbouw, industrie als woningbouw. De uitdaging van de klant ligt op het snijvlak van technologische innovatie, vakmanschap en duurzaamheid. Door onze krachten te bundelen zijn wij de technisch dienstverlener in de regio die alles zelf in huis heeft”, aldus Harry IJpma, regiomanager Croonwolter&dros.

Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros werkten vanuit het gezamenlijke pand in Heinkenszand al geruime tijd aan veelal dezelfde projecten in utiliteitsbouw, woningbouw en industrie.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Croonwolter&Dros

Croonw
Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en…