Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Verkiezingen: wat vinden de politieke partijen van ons vakgebied?

Bron: www.technieknederland.nl 04-03-2021, 09:25
Verkiezingen: wat vinden de politieke partijen van ons vakgebied?
Beeld: Techniek Nederland

Op 17 maart mogen we een nieuwe Tweede Kamer kiezen. Heeft u al een keuze gemaakt? Of kijkt u nog naar de standpunten van de partijen over onderwerpen die uw bedrijf raken? En wat zijn die standpunten eigenlijk? Hoe denken de politieke partijen over sociale zekerheid en WW, mobiliteit, pensioen en AOW, onderwijs en duurzaamheid? De specialisten van Techniek Nederland hebben de partijprogramma’s van negen partijen uitgeplozen. Alle relevante standpunten hebben ze voor u samengebracht in een handig overzicht.

Grootste partijen

Het overzicht toont de standpunten van de negen partijen die bij de laatste Provinciale Statenverkiezingen de grootste waren: VVD, PVV, CDA, D66, GroenLinks, Forum voor Democratie, SP, PvdA en ChristenUnie. Per onderwerp ziet u op één pagina de standpunten van de partijen in beeld. Klik op een onderwerp en u kunt direct vergelijken.

Volledige verkiezingsprogramma’s

Heeft u behoefte aan meer informatie? Klik dan naar het overzicht met de volledige verkiezingsprogramma’s van de partijen.

Download het standpuntenoverzicht van de politieke partijen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste…