Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Bosman Bedrijven gaat strategische partnership aan met Yver

Bron: bosmanbedrijven.nl 16-03-2021, 09:18
Bosman Bedrijven gaat strategische partnership aan met Yver
Beeld: Yver Techniek

Bosman Bedrijven, expert in gebouwgebonden installatietechniek gaat een strategisch partnership aan met nieuwkomer Yver. Door de samenwerking met Yver wil de, in Amersfoort gevestigde, totaalinstallateur haar positie verder versterken in de installatiemarkt. Het nieuwe initiatief Yver, eerder dit jaar opgericht door Joost Brons, eigenaar De Vreeden en Hans van Dijk, directeur bij Bosman Bedrijven zal exclusief samenwerken met Bosman Bedrijven en zich vooral richten op gebouwgebonden installatietechniek bij projecten waar werk, wonen en vrijetijdsbesteding samenkomen.

Joost Brons, eigenaar De Vreeden: “Bij De Vreeden zijn we gespecialiseerd in installatietechniek voor de woningbouw, maar we zien al een tijd een groeiende vraag naar nieuwbouw en hoogbouw waar verschillende functies samenkomen. Dus niet alleen wonen, niet alleen kantoor, maar juist een combinatie, waarbij vaak ook nog een extra component wordt gevoegd. Dit kan dan van alles zijn: van recreatie en sport tot retail en horeca. Voor de installatietechniek betekent dat een andersoortige expertise. Een expertise die we met Yver aanbieden en door de samenwerking met Bosman Bedrijven optimaal tot zijn recht komt.”

Arjo van Geffen, directeur Bosman Bedrijven: “door de strategische partnership met Yver, kunnen wij enerzijds de mooie projecten blijven doen zoals we dat met Bosman Bedrijven al doen, maar het geeft ons ook meer ruimte om technische oplossingen te leveren voor de, door Joost Brons al benoemde, multipurpose gebouwen.  Het partnership met Yver is, net als de samenwerking met onze ander partners, dé manier om ervoor te zorgen dat we onze opdrachtgevers expertise en de hoogste kwaliteit kunnen bieden zodat we samen tot een resultaat komen waar we trots op kunnen zijn.”

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Bosman Bedrijven B.V.

Het leveren en beheren van technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving, dat is onze missie. Wij denken mee met onze klanten om samen tot een resultaat te komen waar we trots op kunnen zijn.
Het creëren en…