Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Marijn Braadbaart nieuwe senior adviseur commissioning en Smart Buildings bij Valstar Simonis

Bron: www.valstar-simonis.nl 16-03-2021, 09:11
Marijn Braadbaart nieuwe senior adviseur commissioning en Smart Buildings bij Valstar Simonis
Beeld: Valstar Simonis

Valstar Simonis is enorm verheugd om Marijn Braadbaart (57) te presenteren als de nieuwe senior adviseur commissioning en Smart Buildings. Marijn heeft brede ervaring op het gebied van het ontwerpen, realiseren en exploiteren van installaties, met een sterke focus op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. De combinatie van die ervaring én zijn hands-on achtergrond in het automatiseren van gebouwgebonden systemen, betekent dat commissioning een ‘natuurlijke’ dienstverlening is voor Marijn.

Marijn Braadbaart heeft, gedurende zijn loopbaan, bij meerdere organisaties een leidende rol gespeeld in het investeren in nieuwe technologie en systematiek. Dit deed hij door bijvoorbeeld het ontwikkelen van meetapparatuur voor energieverbruik, bedenken van software voor het normeren en analyseren van energieverbruik. Daarnaast hield Marijn zich ook bezig met het automatiseren van energieopnames en het ontwikkelen van standaardprocedures voor het ontwerpen en beheren van gebouwbeheersystemen.

De laatste tien jaar heeft Marijn in de Verenigde Staten een commissioning afdeling opgericht bij een groot advies- en ingenieursbureau. In die periode heeft hij meer dan 150 commissioning projecten geleid, in uiteenlopende marktsegmenten. Dit betrof onder andere grote universitaire gebouwen, laboratoria, datacenters en luchthavengebouwen.

Op deze manier heeft Marijn niet alleen veel expertise opgebouwd, maar ook veel plezier gehad gedurende de nauwe en productieve samenwerking met zowel ontwerpteams, adviseurs, uitvoerders en leveranciers, als ook met eindgebruikers en facilitair management. Die ervaring zet Marijn nu (sinds september 2020) in voor de opdrachtgevers van Valstar Simonis.

Daarnaast zal Marijn betrokken zijn bij het verder uitbouwen van de dienstverlening van Valstar Simonis op het gebied van ‘integrated solutions’ en Smart Buildings.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Valstar simonis

Valstar Simonis is al sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Met ons enthousiaste team van adviseurs en ingenieurs leveren wij vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project…