Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Opleiding

Workshop Technova College Ede

Bron: itn.nl 22-03-2021, 08:27
Workshop Technova College Ede
Beeld: ITN Installatietechniek

ITN kwam te gast op het Technova College in Ede voor een interactieve (coronaproof) workshop. De enthousiaste studenten van de opleiding bouwkunde moeten voor een schoolopdracht een smart circulair gebouw voor de toekomst ontwerpen. Als toekomstig bouwkundigen weten ze wel wat van bouwen maar waar moet je als bouwkundige nou eigenlijk allemaal op letten op installatietechnisch gebied binnen een gebouw. Daar weet ITN als installateur natuurlijk alles van af.

Wilco en Michiel van ITN voelden zich geroepen en hebben hun ervaringen op een interactieve manier met aantoonbare voorbeelden uit de praktijk kunnen laten zien. Voor de installateur een geslaagde workshop! De studenten kunnen aan de bak met het ontwerp.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

ITN Installatietechniek

ITN Installatietechniek B.V. in Ede is een veelzijdig installatiebedrijf dat elektrotechniek, klimaattechniek en technisch beheer biedt. Door toepassing van innovatieve technieken creĆ«ren we een aangename werk en-leefomgeving. Waar mogelijk kiezen we voor duurzame oplossingen die vriendelijk zijn voor mens en…