Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Paree: Dé Provinciale Kraamzorg en Lunavi Kraamzorg.

Bron: www.paree.nl 25-03-2021, 09:44
Paree: Dé Provinciale Kraamzorg en Lunavi Kraamzorg.
Beeld: Paree

Dé Provinciale Kraamzorg en Lunavi Kraamzorg deskundig en vertrouwd al meer dan 50 jaar. Deze kraamzorg organisatie heeft één bestuur, maar twee labels, die ieder onder hun eigen naam en in hun eigen regio werkzaam zijn. Zo werkt Dé Provinciale Kraamzorg met ruim 130 medewerkers in Zeeland en West-Brabant. De circa 300 kraamverzorgenden van Lunavi Kraamzorg verzorgen moeder en kind in West- en Midden-Brabant. Het hoofdkantoor van de organisatie bevindt zich in Tilburg, maar er is ook een regiokantoor in Goes.

Verder zijn er vestigingen in o.a. Vlissingen, Zierikzee, Roosendaal en een ‘kraamhotel’ in Tilburg (in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis).
Goede communicatie, bereikbaarheid en eenvoudig samenwerken is voor deze bedrijfstak enorm belangrijk. Na 5 jaar was de bestaande online werkplek dan ook aan vernieuwing toe. Een mooi project waar Paree met trots over vertelt!

Werkzaamheden Paree

De volledige ICT-omgeving van Dé Provinciale Kraamzorg en Lunavi Kraamzorg is door ons onder handen genomen. Voor 78 medewerkers van beide vestigingen heeft Paree hun moderne IT-werkplek gerealiseerd. Hierdoor voldoet de inrichting weer helemaal aan de wensen en eisen van deze tijd.
Het online werken moest veiliger (security) en aanvullende functionaliteiten waren zeer gewenst.

Allereerst heeft de installateur het netwerk onder handen genomen. Een goed netwerk vormt de basis voor de moderne werkplek. De oude omgeving is door ons compleet vervangen en nu weer volledig toekomstbestendig.

De fysieke computers zijn door laptops vervangen. Medewerkers kunnen nu overal en veilig (online) werken. Samenwerken en communiceren is door de nieuwe IT-functionaliteiten nu heel eenvoudig. Bijvoorbeeld door het gebruik van Microsoft Teams. Wat een upgrade! De nieuwe functionaliteiten worden stap voor stap geïmplementeerd, zonder de 24/7 dienstverlening onnodig te hinderen. Hierdoor kan iedere medewerker zich de nieuwe features rustig eigen maken.

De IT securitymaatregelen die Paree heeft geadviseerd beveiligen niet alleen de data in Office 365 (b.v. Microsoft Teams), maar ook de mobiele apparaten (laptops, tablets, telefoons). Ook verzorgt de installateur voor beide labels de telefonie en (inbraak)beveiliging.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Paree B.V. Elektro-Telecom

Paree B.V. Elektro-Telecom adviseert, assembleert, programmeert, installeert en onderhoudt totaalinstallaties voor Elektro-Industrie, Telecom & Utiliteit. Paree beheerst alle belangrijke specialismen, van industriële automatisering tot en met het brede spectrum van gebouw- en werkplekautomatisering. Uw project wordt gedragen door vakmensen, elk…